donderdag 1 januari 2015

Season's Greetings

De 1e kerstkaart van 2015 is er! Het is een eenvoudige kaart geworden met een stempel (soms heb je meer stempels dan je weet...) en een paar goudkleurige pearls. De strook met het rendier is op goudkleurig karton gezet en met foampads bevestigd, zo krijg je wat diepte in je kaart. Nog een bijpassende tekst erop en dat is het een 5 minuten kaartje.... Deze kaart doet mee met de  52 weeks to Christmas, het nieuwe blog ( de opvolger van het 52 weeks of christmas blog) waar je elke week mee kunt doen met je kerstkaarten!


stempel: Inkadinkado
sentiment: SEI
pearls
kaart formaat 10 x 15 cm

9 opmerkingen:

 1. Allereerst natuurlijk alle goeds voor 2015!
  Je bent 2015 goed begonnen met dit prachtige kerstkaartje! Deze stempels heeft inderdaad niet heel veel meer nodig om een mooi resultaat te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig sierlijk kaartje heb je gemaakt Wybrich, meer heeft je kaart inderdaad niet nodig, een paar mooie materialen en je bent klaar! Jij ook nog de beste wensen voor een mooi nieuw jaar, en heel leuk dat je mee doet bij 52 weeks to Christmas....groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie, chique kaart Wybrich. Dat effect van zwart-wit-goud...wauw . Dat hij snel klaar is is dan alleen maar mooi meegenomen...LOL.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtige kaart Wybrich,
  ik dacht meteen, leuk idee, misschien mijn stempels eens nakijken, jouw begin is in ieder geval gemaakt,
  Ik ben nog zo slap als een vaatdoek, dus voor mij even geen kaartje..
  groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is een plaatje, wat mooi!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een pracht van een kerstkaart Wybrich, supermooi gedaan.

  Groetjes,
  Misseke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echte seizoensgroetjes, de sneeuw is al weer weg en de rozen bloeien hier al weer, het zou zomaar kunnen: dat hert door de bloemen :-) ik wens je een creatief 2015

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige kaart Wybrich! Leuk dat je ook weer meedoet bij 52 weeks to....
  Lieve groetjes en de allerbeste wensen voor 2015!
  Monique
  www.crealoetje.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De beste wensen voor ene mooi en creatief 2015. Snelle kaarten ontstaan vaak toevallig en dan weet je ook gelijk hoe het moet. Dat zijn vaak de leukste kaartjes zoals deze met heel subtiel het goud op de achtergrond. Fijn dat je ook op het nieuwe blog weer meedoet. groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen