woensdag 18 december 2013

DIY christmas tree!

De kerstkaarten zijn op de post en dan is het tijd om de kerstboom in huis te halen. Ik heb dit jaar geen traditionele groene boom met naalden, maar een DIY christmas tree die gemaakt is van een terrastegel van hout. Ik heb heel veel DIY kerstbomen gezien, maar het was het net niet wat ik graag wilde. En dan loop je door de bouwmarkt en daar zag ik de terrastegel.....en ik zag er een kerstboom in! Zaag en timmerwerk heb ik niet zelf gedaan, dat heb ik aan mijn wederhelft uitbesteed.  De leuke huisjes, en het Xmas ornament aan de bovenkant heb ik allemaal voorzien van nieuw lint. Het rendier heeft rood button twine met belletjes gekregen. De zijkanten die eraf gezaagd zijn, niet wegdoen, daar kun je ook weer twee kleine boompjes van maken!








christmas tree: terrastegel van hout 100 x 100cm, tuinplank (voor de achterkant en onderkant)
verlichting: Ikea
tuincentrum: huisjes, rendier, XMas ornament, lint

15 opmerkingen:

  1. Hoi Wybrich,
    Ik las net je reactie,die Stacker Tree is echt prachtig en van vilt is ie ook erg mooi..Ik heb ook nog geen kerstboom en zit hier vol bewondering naar jouw boom te kijken wat mooi...is ie echt maar één meter bij één meter, ziet er super uit en leuk alle decoraties er in..groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een stoere kerstboom Wybrich, ik ben blij dat ik je blog gevonden hebt want je maakt prachtige dingen. Ik had zaterdag in Antwerpen het magazine "cartes creatives" gekocht en daar staan 3 pagina's over jou in, zo heb ik je blog gevonden, het was zo'n gaaf artikel...Geniet van je gave boom...lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super hippe boom, je doet me weer versteld staan Wybrich en een 10+ voor je wederhelft dat hij jouw idee zo goed heeft uitgewerkt!
    Ik lees wat Ans schrijft en ik heb van dochterlief hobby bladen uit de UK gekregen en wat ziet mijn oog.........Wybrich met talloze Snoesjes-kaarten, als ik je weer zie vraag ik om een handtekening whahaaaa!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ewel si
    dat vind ik echt wel gaaf!!!!!
    zo origineel!!!!

    Fijne kerst

    gr
    Tine (bruggge)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw mooi geworden zeg! Die verlichting erbij is prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke trendy boom hebben jullie, ziet er prachtig uit!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wow wat een prachtige boom! Echt ontzettend mooi!

    Groetjes Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Wybrich eens heel wat anders dan de groene kerstboom. Je hebt prachtige versieringen gemaakt en wat prachtige lampjes. Ziet er erg mooi uit. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hééééél erg mooi, deze ziet er beter uit als die andere houten stapelbomen uit de bouwmarkt, zal deze ook eens aan mijn lief laten zien maar ik denk niet dat hij daar aan begint. Ga mijn stalletje maar weer van zolder halen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een gave schitterende kerstboom Wubrich - origineel en trendy - ik vind hem super!

    Groetjes,
    Misseke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw ik vind hem geweldig!! Bedankt voor de tip. Misschien voor volgend jaar.....

    Gr. GZ

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hey Wybrich,

    Dat is nu eens een hele mooie boom... Super gemaakt! Ben ook dol op de lichtjes die je er in gestopt hebt... Zeker een ideetje om mee te nemen... Voorlopig zetten wij nog steeds een 'echte boom, één van minstens 3 meter hoog, maar dit is echt wel een super mooi alternatief!!

    Liefs,
    Nancy

    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wouwie, deze had ik gemist...wat een prachtige houten boom,
    en hele gave verlichting....soms toch lastig 2 bloggen, hihi. dan
    vergeet je wel eens op de ander ook te kijken!!
    Groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen