donderdag 14 april 2011

Le Jardin #2





Na de label nu een kaart met hetzelfde papier als de label van het vorige bericht.
Ik heb ook nu weer verschillende labels gemaakt en bewerkt met de bijpassende stempels. De vlinder heb ik nog een keer gestempeld en uitgeknipt, daarna iets verhoogd opgeplakt. Langs de zijkant van de kaart is een rand gestempeld, en het kleine bloemetje in de hoek is ook gestempeld en uitgeknipt. Ik ben nog lang niet klaar met dit papier, dus wordt vervolgd!


dessinpapier: Pink Paisley, stamps: Pink Paisley, roses: MDesign, leaves: Crealies

zondag 10 april 2011

Le Jardin!


Op het http://scrapcardschallengeblog.blogspot.com/ staat een leuke challenge, maak een tag in Vintage stijl en daar heb ik deze tag voor gemaakt. Ik heb een tag gemaakt met een paar kleine labels erin. Het dessinpapier is van Pink Paisley "Butterfliy Garden" zo mooi!. Er zit ook een vel bij met allemaal kleine afbeeldingen en daar heb ik er een van gebruikt voor het kleinste label. De stempels die ik gebruikt heb horen bij deze papierlijn, dus mooi bijpassend.
Het kleine vlindertje komt ook van een vel, de swirls, blaadjes, en roosjes zijn creatables.

dessinpapier: Pink Paisley, stamps: Pink Paisley, creatables Marianne Design


vrijdag 8 april 2011

Totally Special!


Totally special, dat is dit leuke stempeltje van Bildmalarna. Het heeft ook iets vertederends zoals ze daar staat met haar beertje, misschien vond ik het daarom wel een stempel om in mijn collectie te hebben. En ja het dessin papier, ik was aan het opruimen en kon uit dit papier nog twee kaarten maken. Ook wel eens fijn dat er weer iets op is. De andere kaart met dit papier komt nog, moet alleen de stempel nog inkleuren.

stempel: Bildmalarna, dessinpapier: Basic Grey, sentiment: Hero Arts, leaves: Marianne Design