zondag 23 januari 2011

Teddy Bea


Al bloggend kwam ik Teddy Bea tegen, en ik vind haar super leuk!
Teddy Bea is een digitaal stempeltje, dus niet op de post wachten (alhoewel dat ook wel wat heeft) maar gelijk in je mailbox.
Het was even uitzoeken wat formaat betreft, maar ook dat was zo gebeurd. Dessinpapier erbij gezocht, hartjes gestanst, en voila een kaart met Teddy Bea!

stempel: Teddybo, dessinapier: My Minds Eye, sentiment: Daisy Bucket, hart: Qiuckutz/ MarianneDesign

maandag 10 januari 2011

For You!


Kijk nu toch eens, zo lief! En...zo zomers! Van mij mag de winter nu wel helemaal voorbij zijn, heb wel zin in het voorjaar en dan straks de zomer. Maar zover is het nog niet, daarom dit zomerse kaartje!
Stempel is van Lili of the Valley, dessinpapier is uit een ver verleden, lag onderaan in de la was bijna vergeten dat ik het nog had.

stempel: Lili of the Valley, dessinpapier: Imaginisce, sentiment: Papersalon

zondag 2 januari 2011

Queen for the Day!



Queen for the Day!
En dat is ze, kijk maar eens! Op en top in haar mooiste jurk en stola vol met glitters. Als je dan toch Queen for the Day bent, dan ook nog maar de kroon uit de kast gehaald. Zo sta je dan wel mooi in de schijnwerpers!
Ik heb haar op de voorkant van een tea ligt card gezet, leuk om te maken, leuk om als cadeautje weg te geven.
Het is jammer dat de glitter niet erg duidelijk op de foto te zien is. De glitter zit ook in haar haar en op de bloemen.

stempel: Mo Manning, dessinpapier: MMEye, sentiments: Hero Arts/ Inkadinkado, flowers, nestabilities circles small/large, plakparels, lint, glitter stickles Diamond